Wat is er te koop en wat kost Casambi?
Zowel de Casambi app software als alle Casambi firmware zijn gratis! De fabrikanten betalen Casambi namelijk een kleine vergoeding pér apparaat dat ze op de markt brengen. Maakt dat Casambi apparaten duurder? Nee, Casambi lampen, dimmers, drivers etc. zijn zeer betaalbaar en in de meeste gevallen zelfs nog goedkóper dan andere 'smart' producten! Er is een zeer grote keuze aan Casambi hardware componenten. Verdeeld over 16 collecties hebben wij meer dan 300 'Casambi-Enabled-Products' direct uit voorraad beschikbaar! Voeg daar alle complete Casambi-Ready verlichting armaturen aan toe en je zult begrijpen dat je met speels gemak snel een complete Casambi installatie maakt!


Terug naar de Casambi Info Blog

Onze Casambi collecties zijn als volgt opgebouwd;

Casambi 230V dimmers
Fase dimmen, ofwel direct lampen met 230V dimmen is nog steeds populair. Ben je echter bezig met verbouw of nieuwbouw en alles nog vrij kunt kiezen, dan zijn er betere manieren om te dimmen zoals Casambi Constant Current drivers.
Ben je consument en wil je Casambi 230V dimmers online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? klik dan hier

Casambi signaal Interfaces
Interfaces maken het mogelijk om vanuit de Casambi app DALI systemen aan te sturen zoals een groep spots, of een rail met DALI spots. Maar ook DMX en 0-10V kunnen worden omgezet. Ook andersom is mogelijk, bijvoorbeeld van DALI naar Casambi.
Ben je consument en wil je Casambi signaal interfaces online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Constant Current drivers
Deze drivers zijn makkelijk aan te sluiten en voeden direct led lichtbronnen. Jij koopt in dit geval ergens led lichtbronnen zónder driver en sluit deze aan op de uitgang van onze drivers maar pas nádat je hebt gecontroleerd of de stromen, spanningen en vermogens overeenkomen. Deze manier van dimmen is vele malen beter en stabieler dan dimmen middels traditionele ouderwetse 230V dimmers.
Ben je consument en wil je Casambi Constant Current drivers online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Ledstrip dimmers en drivers
Ledstrip dimmers bieden een oplossing voor iedere situatie waar Ledstrips worden toegepast. De meeste van dit soort toestellen dient u aan te sluiten op een 24VDC voeding (vermits uw ledstrip 24V is). Er zijn echter ook Casambi ledstrip dimmers die een ingebouwde voeding hebben en daar kunt u dus direct 230V op zetten
Ben je consument en wil je Casambi Ledstrip Dimmers online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Schakelcontacten (Aan-Uit)
Met schakelcontacten kun je lampen aan en uit zetten en dus niet dimmen! Maar je kunt bijvoorbeeld ook terrasverwarming aansluiten en in de Casambi app instellen dat de verwarming automatisch na 2 uur weer uitgaat. Er zijn diverse modellen zoals waterdicht, voor in een inbouwdoos of bijvoorbeeld boven een systeemplafond. Lichtteam maakt zelfs een toestel met 8 schakelende uitgangen!
Ben je consument en wil je Casambi Schakelcontacten online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Enocean Schakelaars
Een Casambi Enocean schakelaar zet kortstondig kinetische (beweging)energie om in elektrische (zend)energie op het moment dat u op een knopje drukt en heeft daardoor geen batterij, geen 230V én dus óók geen inbouwdoos nodig! In de Casambi app koppelt u knopjes aan lampen, scenes, groepen etc. Middels de meegeleverde dubbelzijdige kleef folie kunt u de schakelaars plakken waar u wenst, of bijvoorbeeld opnemen in uw bestaande of nieuwe schakelaar programma zoals van JUNG, GIRA, BUSCH JAEGER enz. Wij hebben een aparte Enocean Blog
Ben je consument en wil je Casambi Schakelcontacten online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Andere Casambi bediendelen zoals handheld remotes.
In deze collectie vind je alle andere Casambi bediendelen zoals Casambi handzenders, wandzenders en ook design afstandsbedieningen voor op tafel.
Ben je consument en wil je Casambi afstandsbedieningen online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Drukknop Interfaces.
Het komt regelmatig voor dat iemand schakelaars in zijn huis wenst van een vreemd merk dat niet deelneemt aan Casambi collecties. In dat geval kun je van dat betreffende merk impulsdrukkers kopen. Dat zijn eigenlijk gewone schakelaars maar dan met een verend contact. Dat verende contact kan aangesloten worden op 1 van de onze 'schakelaar interfaces'.
Ben je consument en wil je Casambi Drukknop interfaces online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Sensoren.
Sensoren zijn toestellen die een verandering in hun omgeving kunnen waarnemen en dan een lichtscène kunnen oproepen. Veel sensoren reageren op beweging maar er zijn tegenwoordig ook Casambi sensoren die geluid kunnen waarnemen, trilling, openen van deuren (magneet contact), Radar (kijkt dwars door muren heen). De meeste sensoren meten tevens verlichtingssterkte (Lux). In de Casambi app kun je daarmee automatisch lichten laten op- en afdimmen.
Ben je consument en wil je Casambi Sensoren online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Repeaters.
Het kan zijn dat er een gebied is waar het Casambi signaal zwak is waardoor er 'eilandvorming' ontstaat. Je kunt dan deze 'eilanden' verbinden door gebruik te maken van een extra krachtige repeater. Maar je kunt ook iets anders uit de collectie toevoegen want uiteindelijk zijn alle vast bedrade toestellen een repeater!
Ben je consument en wil je Casambi Repeaters online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Jaloezie schakelaars.
Met een Jaloezie schakelaar kun je elektrische zonwering, gordijnen, zwembad overkappingen etc. aansluiten en die dan vanuit het lampenveld, of met een gekoppelde schakelaar bedienen. Let er op dat de motoren bedraad moeten zijn uitgevoerd ofwel er is een OP-draad en een NEER-draad. Het is zelfs mogelijk om dan bijvoorbeeld een scene te maken 'Alles uit' waarbij alle lichten doven en dan tevens de zonwering naar binnen loopt!
Ben je consument en wil je Casambi Jaloezie schakelaars online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Lichtbronnen.
Wereldwijd zijn er talloze licht producenten die standaard dan wel optioneel Casambi aanbieden in hun producten. Er zijn echter ook producenten die 'gewone' E27 lampen uitrusten met Casambi techniek. Dat betekent dat Casambi al in de lamp zélf zit. De collectie behelst Tunable White, RGBTW of zelfs design Filament lampen
Ben je consument en wil je Casambi Lichtbronnen online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Clock Backup.
Als je Casambi timers gaat programmeren in de app worden de aan en uit schakeltijden in alle componenten opgeslagen alsmede de actuele tijd. Het is zelfs mogelijk om maar één Casambi apparaat te hebben dat bv. de tuinverlichting schakelt waarbij die het hele jaar doorwerkt zonder dat u iets hoeft te doen.
Valt de spanning van uw huis af en komt deze er later weer op, dan weet de schakelaar nog steeds de schakeltijden behálve de actuele datum en tijd. Heeft u uw telefoon in de buurt dan is er niets aan de hand, want dan zal de app binnen 1 sec. de schakelaar weer op de hoogte brengen van datum en tijd. Maar als er ook geen telefoon in de buurt is moet 'iemand vertellen hoe laat het is'! En daarvoor zijn Clock Backups.
Ben je consument en wil je een Casambi Clock Backup online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Spraak sturing.
Estol en RB-technik zijn bedrijven die voorzien in Casambi Spraak bediening. U kunt dan roepen; 'Alexa, huiskamer aan!' Het is zelfs mogelijk om de opgeroepen scene in procenten op te roepen zoals; 'Alexa, huiskamer 50%!'
Ben je consument en wil je Casambi Spraak sturing online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Casambi Gateways.
Indien u een GEDEELD NETWERK maakt wordt uw netwerk tevens automatisch en gratis in de beveiligde Casambi Cloud opgeslagen waarbij er automatisch meerdere backups worden gemaakt. De Casambi Cloud maakt het tevens mogelijk om het netwerk van buitenaf te bedienen. U kunt dan vanaf uw vakantie- of werkadres lichten en gordijnen thuis bedienen. Om de koppeling tussen de Casambi cloud (internet) en het Bluetooth netwerk (lokaal) te realiseren is een 'gateway' nodig.
Ben je consument en wil je Casambi Gateways online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hier

Touch Panels.
Touch panels zijn meestal van glas of een andere glad materiaal dat makkelijk schoon gemaakt kan worden. Ipads kunnen perfect op de wand geplaatst worden met speciale cradles en zijn dus tevens prima geschikt als design touch panel waarbij een extra voordeel bij gebruik van een Ipad is dat deze tevens dienst kan doen als definitieve Casambi Gateway!
Ben je consument en wil je Casambi Touch Panels online kopen? Klik dan hier
Ben je zakelijk? Klik dan hierTerug naar de Casambi Info Blog
 

Previous Post

  • Irma Lankhaar