Casambi workshops;
In Uithoorn organiseren wij geregeld een Casambi workshop voor de Benelux. U komt in aanraking met de basis vaardigheden van Casambi zoals het opzetten van een netwerk, de verschillen tussen netwerken, verschillen tussen 'Classic' en 'Evolution', bedienen van verlichting, het maken van groepen, lichtscenes enz. De Workshop is bedoeld voor beginners. Om tot in detail Casambi uit te leggen hebben wij tevens specialistische Casambi opleidingen, uitleg hieromtrent vindt u hieronder. Wij komen eventueel ook graag eens vrijblijvend bij u langs om Casambi uit te leggen en nemen een demonstratiekoffer mee met een zeer groot gedeelte van de Europese Casambi collectie om u alles werkend te kunnen tonen. Wij maken een netwerk en leggen u de basis-principes uit. Vast en zeker bent u enthousiast als u bemerkt dat wij binnen 15 seconden een stabiel netwerk maken. Inschrijven aub met KVK en BTW nummer.

Een gedetailleerde Casambi Cursus behoort eveneens tot de mogelijkheden;
Hieronder ziet ons Casambi Kennis Centrum in Uithoorn alwaar wij aan maximaal 4 cursisten tegelijk een Casambi cursus geven. Uiteraard is ons Casambi opleidingscentrum voorzien van airconditioning en er is voldoende parkeer gelegenheid. De Casambi opleiding is interactief en bedoeld voor lichtarchitecten, detaillisten, inkopers, verkopers en de elektrotechnische branche. Alle Casambi aspecten worden besproken aan de hand van domotica praktijkvoorbeelden en getoond op diverse HD beeldschermen.

Casambi cursus in ons Casambi Kennis Centrum;
Voor een Casambi training in ons Casambi Kennis Centrum vragen wij u een investering te doen van € 1.500,- waarvan er € 1.000,- als 'tegoedbon' mag worden gezien die u aan Casambi componenten mag bestellen. De houdbaarheid van de tegoedbon is 1 jaar. Wij verzorgen een lunch voor u en uw collega's.

Wij streven ernaar u tussen 9.00 en 10.00 te mogen begroeten en dat we dan tijdens koffie en thee even kort aan elkaar uitleggen wie we zijn en wat we doen. Ook minder technische collega's van u zijn van harte welkom omdat we Casambi uitleggen vanuit een laagdrempelige situatie en langzamerhand pas meer de technische kant opgaan. De cursus zal dynamisch zijn waarbij 'vraag en antwoord' telkens de richting van het gesprek zullen doen veranderen. De ene keer hebben we het over prijzen, de andere keer over de Casambi app, en ineens hebben we het over hoe je op een andere manier de elektrotechnische installatie anders kunt projecteren. Vermits u akkoord bent zal de lunch aan de cursus tafel worden geserveerd opdat de tijd die dag ten volste benut kan worden. U krijgt van ons een eerder in te vullen lunch-kaart. De cursus wordt meestal beëindigd tussen 15.00 en 16.00 uur, dat hangt ook een beetje af van u waarmee wij bedoelen te schrijven dat indien u nog steeds vragen heeft u gerust langer mag blijven!


Casambi Kennis Centrum Uithoorn (look inside);