Casambi cursus in ons Casambi Kennis Centrum;

Hieronder ziet ons Casambi Kennis Centrum in Uithoorn alwaar wij aan maximaal 12 cursisten tegelijk een Casambi cursus geven. Uiteraard is ons Casambi opleidingscentrum voorzien van airconditioning en er is voldoende parkeer gelegenheid. De Casambi opleiding is interactief en bedoeld voor lichtarchitecten, detaillisten, inkopers, verkopers en de elektrotechnische branche. Alle Casambi aspecten worden besproken aan de hand van domotica praktijkvoorbeelden en getoond op twee 85" HD beeldschermen.

Voor een Casambi training in ons luxe en zeer ruime Casambi Kennis Centrum vragen wij u een investering te doen van € 1.500,- waarvan er € 1.000,- als tegoedbon mag worden gezien die u voor Casambi componenten mag inwisselen. De prijs geldt per bedrijf en dus niet per persoon waarbij de houdbaarheid van de tegoedbon 1 jaar is. Wij bieden u een gezellige lunch aan en u krijgt daartoe van ons een eerder in te vullen menu. De cursus wordt meestal beëindigd tussen 15.00 en 16.00 uur.

Wij streven ernaar u om 9.00 te mogen begroeten en dat we dan tijdens koffie en thee even kort aan elkaar uitleggen wie we zijn en wat we doen. Ook minder technische collega's van u zijn van harte welkom omdat we Casambi uitleggen vanuit een laagdrempelige situatie en langzamerhand pas meer de technische kant opgaan. De cursus zal dynamisch zijn waarbij 'vraag en antwoord' telkens de richting van de cursus kunnen doen veranderen.


Aanstaande zaterdag is er weer een gratis Casambi workshop die vrij toegankelijk is tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt op ieder moment binnenlopen en wij leggen u dan kort uit wat Casambi voor u kan betekenen.

Corona beleid;
Wij laten alleen bezoekers toe die gevaccineerd zijn dan wel een recentelijk negatief Corona testresultaat kunnen laten zien.

Casambi-Training-Centre-Benelux

Casambi-Lunch-Room

Casambi-Enabled-Products-Holland