Casambi cursus in ons Casambi Kennis Centrum;

Hieronder ziet ons Casambi Kennis Centrum in Uithoorn alwaar wij aan maximaal 12 cursisten tegelijk een Casambi cursus geven. Uiteraard is ons Casambi opleidingscentrum voorzien van airconditioning en er is voldoende parkeer gelegenheid. De opleiding is interactief en bedoeld voor lichtarchitecten, detaillisten, inkopers, verkopers en de elektrotechnische branche. Alle Casambi aspecten worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden en getoond op twee 85" HD beeldschermen. Uw docent is tevens elektrotechnisch onderlegd.

Voor een Casambi cursus vragen wij u een investering te doen van € 1.500,- waarvan er € 1.000,- als tegoedbon voor Casambi producten mag worden beschouwd. De houdbaarheid van de tegoedbon is 1 jaar. Deze prijs geldt als u met maximaal 6 personen komt. Als u met meer personen wilt komen dan betaalt u pér persoon € 150,- extra. Wij bieden u een gezellige lunch aan en u krijgt daartoe van ons een eerder in te vullen menu.

Aanstaande zaterdag is er een gratis Casambi workshop die vrij toegankelijk is tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt op ieder moment binnenlopen en wij leggen u dan kort uit wat Casambi voor u kan betekenen.

Casambi-Training-Centre-Benelux

Casambi-Lunch-Room

Casambi-Enabled-Products-Holland